Aquests dies membres de la colla han compartit escrits amb vosaltres per celebrar el 25è Aniversari de la Pell del Dimoni, en els que us expliquen perque són diables o que significa ser diable per a ells. Donçs avui és el torn de la darrera incorporació a la colla, un freak de molts temes (una ment inquieta baja) d’entre els que destaquen les xarxes socials i la fotografia.

Ja fa anys que acompanyava la colla per les festes majors de la zona fent fotos dels seus correfocs, peró l’any passat vaig decidir donar un pas endavant i aprofitant que arribava l’aniversari vaig oferir-me per potenciar les xarxes socials i ser el fotógraf de la colla. No soc un diable a l’ús, no cremo, no salto, no ballo, peró soc un diable 2.0, la persona que es comunica amb vosaltres i el que modestament fa les fotos que trobeu a les xarxes socials.

A nivell personal he trovat nous amics, una colla d’aixelebrats que s’ho passen de conya cremant pels pobles i que fan lo impossible per fer activitats pel poble: tallers, festes populars, concerts i tot tipus d’events.

Davant la pregunta ‘que és ser diable?’ Donçs no sé que contestar-vos, simplement ser tu mateix i disfrutar lo que fas, donar a la colla una part de tu i que es veu recompensat per les cares de felicitat de la canalla, quan li dones caramels a la Cavalgada dels Reis Mags, quan participen en el correfoc infantil, fan tallers a plaça, etc. Veure tot aixó no té preu, per a mi és lo millor de formar part d’aquest colla.

Salut i foc!!

César Jiménez Boo

Membre de la Colla de Diables de Sant Celoni desde 2014.

 

4 Responses to “Diable 2.0”
  1. what do you think escrigué:

    Always make sure that an SEO agency is open about their methodologies used – any secrecy could mean they are using “black hat” techniques. If you have a great product that somehow never seems to get the attention that it deserves, it may be that by creating a landing page and a campaign to drive traffic to that page is all you require, rather than a full website build and optimisation of every page on the website. Every website on the internet is aiming for long-term promotion and visibility on search results, and hiring a competent SEO consultant which uses white-hat techniques can certainly help in achieving that goal.

  2.  
Leave a Reply