Desde que era petit sempre m’agradaven els petards, el soroll de com petan, aquella olereta a pólvora que fan, i esparava que arribés el correfoc de Sant Celoni per ficar-me amb aquella roba vella i la meva gorra de cada any, fotrem amb els diables al seu costat i notar  les espurnes fins el final del correfoc a la Plaça de la Vila.  Desde que vaig decidir apuntar-me a la Colla de Diables ara veig el nens com es fican al meu costat tal com jo feia, i penso que algun dia ells seran diables com nosaltres.

La veritat és que ens ho pasem molt bé amb  aquesta colla, veure la ilusió dels nens el dia que baixem pel carrer del Cor de Maria amb el Reis, el dia que fem l’enterro de la sardina i la gent que ve de fora per veure els nostres correfocs de festa major, és un plaer formar part d’aquesta colla.

Espero que la meva nena algun dia sigui diable con el pare i la mare.

Albert Guich Aranda

Membre de la Colla de Diables de Sant Celoni desde 2012.

Leave a Reply