Ser de la Colla de diables de Sant Celoni és el millor amb el que em quedo de la meva etapa a Sant Celoni. Al setembre del 2008 vaig venir a viure a Sant Celoni i per conèixer una mica més la gent del poble vaig estar mirant quines eren les diferents entitats que hi havia. Vaig preguntar a les persones que coneixia qui eren els més trempats del poble i sense dubtar-ho em van respondre que els diables.

No havia estat mai d’una colla de foc però com que durant molts anys havia participat durant les festes majors del meu barri i la meva ciutat dels correfocs vaig decidir provar-ho. Vaig trobar-me amb unes persones genials. Obertes i acollidores que van ajudar-me a integrar-me a la vida de la vila. Van ser uns anys ben divertits; correfoc cap aquí, festa cap allà, reunions i trobades.

Al cap dels anys vaig acabar anant a viure fora del poble i la meva relació amb la colla s’ha espaiat però estic molt content de seguir-ne formant part i de saber que sempre que vinc a Sant Celoni hi ha amics i amigues amb qui compartir una bona estona.

Sant Garriga

Santi Garriga

Membre de la Colla de Diables de Sant Celoni desde 2008.

Leave a Reply