El passat cap de setmana vam anar a fer un petit i a la vegada GRAN correfoc a Saint Guilhem le Dessert (regió de Llenguadoc Rosselló). La sortida, que la vam fer juntament amb la Colla Gegantera de Sant Celoni, va ser en motiu de l’agermanament del poble de Campins amb aquest bonic poble de pedra francès. La cinquantena de vilatans del poble veí del Baix Montseny que ens van acompanyar, van ser testimonis que la bella plaça de l’Abadia es trobés per uns moments plena de diables escopint foc per les forques i d’uns timbalers que picaven amb tota l’ànima.

La veritat és que ha estat un cap de setmana rodó on tots i totes ens ho hem passat d’allò més bé i on hem fet gaudir als francesos d’una bona mostra de cultura popular catalana. Des d’aquí donar les gràcies a la gent de Campins que ens va donar l’oportunitat de creuar la frontera i als de Saint Guilhem pel gran acolliment rebut. Tampoc oblidarem a les Germanes.

Aquí us deixem amb un petit recull de fotografies. (Per veure-les totes aneu a Fotografies)

Salut i foc per tothom!

 

 

4 Responses to “ARA SÍ, JA HEM CREMAT A FRANÇA!”
 1. Joaquim escrigué:

  Que ben parits que sou!

 2. Charline escrigué:

  I see a lot of interesting posts on your page. You have to spend a lot of time writing,
  i know how to save you a lot of work, there is a tool that
  creates unique, google friendly articles in couple of
  seconds, just search in google – k2 unlimited content

 3. smartphone hoesjes escrigué:

  smartphone hoesjes naturally as if your site but the truth is must analyze your spelling on many of your content. Many tend to be rife with punctuation issues and that i to find that really difficult frankly then again I’ll certainly revisit once again.

 4. Juste parce qu’un titre clash of clans de tableau comprend este cout excessif
  ne signifie pas o qual c’est le plus competitif.

 5.  
Leave a Reply