Els Diables engeguem un CONCURS DE CARTELLS per tal que aquelles ments creatives i despertes que tinguin ganes de col·laborar amb nosaltres puguin fer-ho. Com veureu a continuació amb les bases, el tema del concurs és la Sortida a la Cova del Drac amb la nostra bèstia el Drac de Vilardell. Es tracta d’una sortida anual a la cova, que segons la llegenda, hi  vivia la temible bèstia (podeu llegir la llegenda a la pestanya DRAC).

Per aquells que necessiteu un extra d’inspiració podeu anar a veure i a saludar el Drac, que està exposat a la plaça de la Vila, o bé a observar les fotografies que hi ha en aquesta web.

Des d’aquí animem a tothom amb ganes de participar, a explotar la seva creativitat i imaginació, i fer del Drac de Vilardell i la seva llegenda, una història més gran i més especial per tots i totes.

ENDAVANT!

 

 

BASES DEL CONCURS

1.- Participants. Convocatòria adreçada a totes les persones que hi desitgin participar.

2.- Tema. Les obres han de ser inèdites i originals i el tema és la Sortida del Drac de Vilardell a la Cova  del Drac.

3.- Tècnica i tamany. La tècnica és lliure i ha de ser apta per a la seva reproducció amb din-3 en sentit vertical.

Les dades que hi han de figurar són (en negreta):

SORTIDA A LA COVA DEL DRAC

Vine amb els Diables i el Drac de Vilardell

Dissabte 21 d’abril

Programació:

9h a la plaça de la Vila

                Esmorzar (Pa amb tomàquet i botifarra)

                Taller de maquillatge infantil

10.30h Cercavila a la Cova del Drac

Refrigeri per tothom a la tornada!

Tanmateix hi ha de figurar el logotip i les lletres de la Colla de Diables

4.- Presentació. Els cartells s’han d’enviar a diables@lapelldeldimoni.cat amb format .pdf sense marges (la impressió serà a DIN-A3) i una còpia en .jpg. En el correu s’hi ha d’incloure el nom complert de l’autor/a i un número de telèfon de contacte. L’últim dia de presentació de les obres serà el 10 d’abril a les 5 de la tarda.

5.- Premi. El llibre il·lustrat de la llegenda de Soler de Vilardell, conjunt de material divers de la Colla de Diables, esmorzar gratuït el dia de la Sortida i veure el cartell penjat pels carrers del poble.

6.- Jurat. El jurat estarà format per 4 representants de la Colla de Diables a més d’un professional de la imatge. El premi pot ser declarat desert en cas que les obres presentades no reuneixin la qualitat adient.

7.- Veredicte. Es farà públic el dia 11 d’abril.

8.- Lliurament del premi. El lliurament del premi es realitzarà el mateix dia de la Sortida del Drac

9.- Termes legals.  Els concursants es responsabilitzen totalment de la inexistència de drets de tercers en les obres presentades, així com de tota reclamació a la Colla de Diables per drets d’imatge de l’obra. Les obres presentades seran exposades en aquesta web o a la pàgina de Facebook de la Colla. La participació en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

 

SALUT I FOC PER TOTHOM!

 

Comments are closed.