Comencem l’època de les al·lèrgies, les flors i les abelles amb energia i preparant un munt de coses pels propers mesos. Per fer-ne unes pinzellades, per la setmana vinent tots els membres de la Colla participarem en un curs obligatori sobre el nou Pla de Protecció en els espectacles de pirotècnia, per així poder seguir fent els nostres espectacles de foc i esquivar els impediments que van sorgint pel camí. De cara al mes d’abril, el més destacat serà la ja habitual Sortida a la Cova del Drac per Sant Jordi i la participació dels Timbalers a la representació del Soler de Vilardell a l’Ateneu.

I el primer cap de setmana de maig, els Diables travessarem fronteres i anirem a França, en concret a Saint Guilhem le Désert, a fer un correfoc en un idíl·lic poble medieval. I no ho farem sols, hi anirem amb un bon grup de gent de Campins i amb els Geganters, es recordaran de nosaltres!

I pel que fa al mes de juny i juliol… ja informarem ja, perquè la farem grossa grossa!

Salut, foc i festa popular!

 

PD: Us deixem amb un petit recull d’imatges del correfoc de l’enterrament de la Sardina!

Comments are closed.