Aquest cap de setmana Sant Celoni s’implica amb un munt d’activitats destinades a recaptar diners per LA MARATÓ de TV3. El repte d’enguany és superar els aconseguits l’any passat, que gràcies a la col·laboració de tots i totes segur que hi arribem. Els organitzadors d’aquest muntatge són el Col·lectiu 08470, que juntament amb les entitats celonines, dinamitzaran el poble amb tot un conjunt d’activitats culturals, lúdiques i esportives.   

Els Diables i els Timbalers hi participarem de diverses maneres. Primer de tot, i com l’any passat, mirarem de fer un bon paper al Torneig de Futbol 7 de dissabte, on la bona intenció és el que compte (això ens diuen). Diumenge a partir de les 6 de la tarda serem a la plaça de la Vila fent batucada amb els Timbalers, i tot seguit, apareixerà el Drac de Vilardell amb els seus ullals de foc. El nostre Drac ha dit públicament que vol ser solidari amb LA MARATÓ i que per aquest motiu cremarà per tots els presents.

IMPLICA’T I PARTICIPA PER LA MARATÓ DE TV3!

SALUT, FOC I SOLIDARITAT!

Totes les activitats: http://ves.cat/a1b7

 

Comments are closed.